En dårlig dag

Det som er litt fascinerende er å faktisk innse at selv om dagen i dag startet dårlig, med diverse små angst-kjenninger, så nå – i syv-tiden på kvelden – er det ikke så ille. Jeg har ikke hatt masse energi, men jeg fikk gjort en god del ting på jobb. Jeg kom meg ut på et par PokemonGo ruter før jeg kjørte hjem, så det ble godt over 2 km tur, i faktisk greit tempo. Jeg fikk returnert noen sko til Zalando. Og da jeg kom hjem, laget jeg middag og satte på en vaskemaskin med tøy, støvsugde i gangen.

Og det er litt det som er viktig å huske for meg. At selv om dagen er dårlig, og formen er sånn at jeg faktisk lurer hele tiden på om det er noe alvorlig galt med kroppen – så blir det bedre.

Det ble ikke yoga i går kveld, men en meget nødvendig dusj. Så ble det en natt hvor jeg følte at jeg ikke klarte å sove, men sov nok til at AppleWatch registrerte det som søvn.

Litt av målet er jo å komme tilbake på de tingene jeg husker gir meg glede, så bare det at jeg tenker at nå… nå skal jeg opp og ta en yogavideo, før jeg skal sette meg ned, med strikketøy og se på en eller to episoder av Masterchef Australia som jeg har i opptak – føler jeg kanskje at er på rett spor allerede.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.