En dag til…

så er vi på andre dagen. Refleksjonen i dag er at det å få ut litt ord på tampen av dagen i går gjorde godt.

Jeg gjentok også konseptet med tur etter jobb i dag, og fikk gått en ca. 2 km runde før hodet sa stopp. Håper litt på å klare en yogavideo også. Målet nå er jo å gjøre disse tingene ofte nok til at det innarbeides som en vane som jeg også klarer i de enda dårligere periodene.

Dagens middag var enkel – wraps med bakte bønner og speilegg. For å ha litt grønt på – kuttet jeg opp litt agurk. Veldig godt, veldig mettende.

Så nå er det å tømme oppvaskmaskinen, fylle den og sette den på igjen. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke husker sist den ble satt på. [Her ble jeg distrahert av noe annet i sånn 15 minutter, og sånn forsvinner faktisk dagene litt.]

Virkeligheten med oppvask, og tøyvask, er jo at det blir litt synlig etterhvert hvis man ikke kommer seg i gang med det, så for meg, avhenger begge deler også litt av dagsform. Jeg setter aldri på maskin med bare litt i, og når jeg bor alene kan det fort bli en stund mellom hver gang.

I samme slengen vasker jeg gjerne litt på kjøkkenet. SÅ er det ferdig blogget. nå skal det settes på litt musikk og ryddes.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.