Royal-blogger

Det litt spesielle med denne helgens bryllup, er, for meg, hvor langt jeg har beveget meg fra kongebloggenes og forumenes land. Jeg liker fremdeles å lese bøkene, og genealogien rundt det hele, men det å sitte på et forum og debattere det, minutt for minutt, er litt forbi.

Og det blir spesielt, fordi ved Märtha Louises forrige bryllup gjorde jeg nettopp dette. (Mener jeg å huske.) Jeg satt og så tv-sendingen, og kommenterte på forumet. Mens denne gangen har jeg, temmelig konsekvent, lukket ned hver nettavis som har hatt dekning av bryllupet. Takke meg til lokalaviser som ikke klarer å finne en eneste forbindelse til det.

Det blir litt delt. En av grunnene er jo at jeg faktisk ikke hadde tid til å følge så mye med når jeg gikk ut i full jobb etter studier. En annen grunn var jo at jeg traff veggen og mistet litt interessen for ting som tidligere hadde interessert meg. En tredje grunn er jo at Märtha Louise selv egentlig trakk seg lenger og lenger ut fra kongefamilien og ble mer og mer spesiell, (og diverse andre ting i andre kongefamilier.)

Så det er jo mange grunner, men det kommer ekstra fram for meg nå.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.