Første uke

Det ble ingen oppdatering i går (tror generelt det kommer til å være standard, med mindre jeg føler . Jeg gikk hele dagen og ventet på det store regnværet som ble lovet meg, fra YR, så jeg gikk ikke tur. Regnet kom først på kvelden. Men da hadde jeg funnet ut at jeg like gjerne kunne ta 30 minutter på tredemøllen. Og altså, nå er det nesten et år siden jeg brukte den sist, og det føles faktisk tyngre å gå inne på den enn ute. Mens tidligere har det å gå ute føltes veldig mye mer stress. Gikk mens jeg fulgte med på sendinger om valgkampdekning i USA.

Ellers i dag ble det en feilslått dag. Jeg leverte bilen på service, og siden det er sommer, så går bare sommerruter, og da ville det tatt en time til jobb, og en time fra jobb når bilen skulle hentes (og siden verkstedet også har sommeråpningstider, så måtte bilen hentes tidlig) og da er det ikke grusomt mye igjen av arbeidsdagen. Tok det som avspasering, og hang med foreldrene mine og nevøen (fikk inn masse springing rundt i hagen), og fikk unna noe jobbing da jeg kom hjem.

Litt irritert på bilverkstedet som har notert ned en del ting som «bør gjøres på bilen» på regningen – for hvis de hadde ringt meg så hadde jeg bedt dem gjøre så mye av det med en gang som de hadde tid til. Nå blir det liksom en litt dårlig samvittighet over ting som skal gjøres med bilen på et eller annet tidspunkt, og så må vi sette av tid til det også.

Fikk gått meg to turer i dag, da, som er positivt. Og hadde så mye mentalt overskudd at jeg handlet kylling og karrisaus, som ble laget opp i porsjoner etter jobb. Faktisk mat til fire dager nå. Score.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.