Noe merkelig

Helt fin, så plutselig begynner jeg å tenke på noe, og å kjenne etter, og så… tar det tid før det roer seg igjen. Heldigvis roet det seg nok til at jeg fikk gått tur etter jobb.

Kjenner også på litt depressive tanker, men orket ikke bare skrolle på telefonen når jeg kom hjem, så da ble det til å sette på en tv-serie, for å prøve å unngå litt av disse tankene.

I ettermiddag satte jeg faktisk på Welcome to Wrexham, og har sett en del episoder nå. Sitter med litt håndarbeid i hendene (prøver å gjøre en t-skjorte som jeg har elsket, men som nå har masse hull i seg, om til deler så jeg kan bruke det til mønster for å sy ny. Aldri gjort dette før…) og går gjennom andre sesong av serien.

Fikk vasket gulv på badet, satt på to maskiner med tøy, innimellom.

Det som har vært litt fint denne uken er at jeg ser jeg klarer mer enn jeg tror. Neste uke er målet å være litt tidligere på jobb, sånn at tur etter jobb blir tidligere på dagen, og mer blir igjen til kvelden. Men vi får se. I morgen er det kanskje en kjapp hyttetur i varmen, og henge med familie, som alltid er koselig.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.