Nå er vi på vei…

eller, det vil si, jeg er der allerede, godt nede i en depresjonsbølge (antar jeg) og siden en av tingene jeg vet hjelper, er å skrive det ut, så er planen å skrive og publisere en bloggpost til dagen. Både for å få ting ut, men også for å kunne se tilbake på dette på et senere tidspunkt og si… du klarte det 🙂

Det enkleste å si er vel egentlig at det er gode og dårlige dager. Mye avhenger av syklus, men også eksternt stress og temperaturer spiller inn. I går var en helt elendig dag, med hodepine, og jeg ble bare liggende i sengen og lese nesten hele dagen.

Men: I dag har vært en ganske god dag. Jeg fikk tatt meg en ok gåtur etter jobb, rundt i området der, og handlet litt, før jeg kjørte hjem. Bare det at jeg fikk bevege meg litt før jeg satte meg i bilen var faktisk utrolig deilig.

Da jeg kom hjem var det middag, og så fant jeg ut etterhvert at jeg kunne skru på litt musikk og gjøre litt rydding på soverommet. Så nå er det som lå på gulvet plukket opp, og støvsugeren har gått over gulvet.

Nå skal jeg prøve på litt yoga, før jeg zoner ut med en bok.

(Årsaken til at det blogges heller enn at jeg fører det ned i en dagbok, er faktisk at dette er noe jeg har klart å gjøre tidligere, mens hver eneste gang jeg begynner med dagbok blir det en, kanskje to, sider, og så legges den til siden.)

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.